HARGA PRODUK KAMI

 

 

Nilai produk

Kod produk

Harga produk

Caj sms

MAXIS

RM 5

M5

RM 4.90

PERCUMA

MAXIS

RM 10

M10

RM 9.80

PERCUMA

MAXIS

RM 20

M20

RM 19.60

PERCUMA

MAXIS

RM 30

M30

RM 29.40

PERCUMA

MAXIS

RM 40

M40

RM 39.20

PERCUMA

MAXIS

RM 60

M50

RM 58.80

PERCUMA

MAXIS

RM 100

M100

RM 98.00

PERCUMA

CELCOM

RM 5

C5

RM 4.75

PERCUMA

CELCOM

RM 10

C10

RM 9.50

PERCUMA

CELCOM

RM 20

C20

RM 19.00

PERCUMA

CELCOM

RM 30

C30

RM 28.50

PERCUMA

CELCOM

RM 40

C40

RM 38.00

PERCUMA

CELCOM

RM 100

C100

RM 95.00

PERCUMA

DIGI

RM 5

D5

RM 4.95

PERCUMA

DIGI

RM 10

D10

RM 9.90

PERCUMA

DIGI

RM 20

D20

RM 19.80

PERCUMA

DIGI

RM 30

D30

RM 29.70

PERCUMA

DIGI

RM 40

D40

RM 39.60

PERCUMA

DIGI

RM 50

D50

RM 49.50

PERCUMA

DIGI

RM 100

D100

RM 98.01

PERCUMA

iTALK

RM 10

IT10

RM 9.10

PERCUMA

 >> ZMRELOAD menawarkan harga termurah di pasaran.

 

 

 

17 Komen

  1. salam…
    boleh tanya ker bang….nie harga untuk semua pelaggan ker.
    yang nie bukan untuk harga daftar syarikat ker…kalu daftar individu berapa plak…
    ne yuran daftar minima untuk individu dan syarikat berapa yer

  2. kalu tak silap aku ni harga untuk pakej syarikat..tu laa harga dia,kalau untuk individu lain pulok,kalau yuran untuk syarikat rm90 n untuk individu rm30…kalau berminat sms kat sy..0199064646

  3. saya dah guna sistem ni..ok,saya berpuas hati dgn kepatasan server dio.sape2 yg blum masuk lagi blh bagi tahu sy..sama2 kita berjimat dgn semua harga barang naik..

  4. tlg email kpd saya cara2 nk jd master dealer
    utk bisnes ni…

  5. alhamdulilah…bisnes kawe berjalan lancar guna system zmmobile ni,keuntungan dia besar,server ok,dapat jugok tmbah pendapatan sampingan,apa2 pun aku dah jadi master dealer…setiap hari jumaat aku dapat bonus..:-)..

  6. Harga produk tiada tersenarai bagi DIGI.Boleh beri sedikit penerangan.

  7. Saya berminat sila bagi keterangan selanjutnya kepada saya

    • salam, berminat email je pada saya dan akan di reply secepat mungkin..

  8. cam mane nak jadi master dealer…

  9. sesiapa mahu maklumat lanjut boleh email kat saya tuan_zawari@yahoo.com.my atau sms kat 0199064646…

  10. terima kasih byk2 pihak zmmobile bagi perhidmatan yg sy anggap terbaik stakat ni..alhamdulilah rezeki sy bertambah,

  11. kalo x silap hari 2 celcom 6%

  12. camne nak jadi master dealer..
    and cam mane nak untung lebih

  13. kenapa % untung maxis & DG sikit sangat..???

    lagi satu…., boleh tak adakan seminar / taklimat khas kepada ahli ttg cara2 untuk memiliki server sendiri… sebab info dalam web ni tak berapa jelas (blur)..

  14. Boleh tak hantar mcm aner nak jd MASTER DEALER. saya amat berminat dalam bisnes ni. skrg ni pun saya dah jd penjual ereload. so saya skrg nk tahu mcm ner nk jd MASTER DEALER. pls email kan cara-cara utk jd MASTER DEALER dalam email saya di atas. tQ

  15. utk pengetahuan encik maybank2u telah pun boleh digunakan sejak setahun yg lalu.

  16. Mungkin saudara orang yg tidak pandai merebut peluang dan bagi dealer kami yg telah memiliki server sendiri ada yg berpendapatan RM30,000 sebulan


RSS Komentar URI Pengenal Pasti Jejak Balik

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.