SERVER MASTER NEGERI dgn modal hanya RM999


Selamat datang ke blog kami, Kami menawarkan tambahan penghasilan pendapatan dengan menjadi ahli kami sebagai pengguna sekaligus menjadi penjual topup prepaid.
Pada masa sekarang ini topup sudah menjadi salah satu keperluan utama bagi setiap orang, mulai dari semua lapisan masyarakat dari tokey besar sampai tukang sapu semua sudah memakai alat komunikasi untuk kelancaran perhubungan mereka, jadi bisnis topup prepaid boleh kita lakukan dimana-mana, kerana topup prepaid sudah menjadi sebahagian dari keperluan kita sehari-hari.

Bagaimana? Anda tertarik?,
Hanya dengan mendaftarkan satu no handphone saja , anda sudah dapat melakukan topup prepaid  ke CELCOM,MAXIS,DIGI dan TELCO Indonesia.
Kami menyediakan beberapa nocenter/server utk tujuan transaksi SMS Center yang boleh diakses oleh semua no operator mengikut kesesuaian anda, dan diproses oleh SERVER BENZ MOBILE yang  paling canggih di Malaysia.Kami mempunyai server sendiri, Untuk menampung semua kegiatan transaksi anda, server dengan realibiliti dan kecepatan tinggi.

 Tersedia TOPUP murah CELCOM,MAXIS,DIGI dan seluruh provider seluler di Indonesia, seperti: Mentari, Indosat M3, Simpati, As, XL Bebas & Jempol, Telkom Flexi, Fren, Esia, StarOne, Three.
Dengan nilaitopup serendah : dari RM3 sampai RM300

Keuntungan yang akan anda dapat dengan menjadi agen BENZMOBILE adalah :

  • Pendaftaran Murah !!
  • Modal tidak akan hangus dan tidak ada target
  • harga topup murah
  • Menjadi Agen  kami otomatik anda boleh mencari agen lain dan dijadikan agen  anda sendiri hanya dgn yuran RM1, dan boleh menentukan keuntungan anda sendiri
  • Transaksi 24 Jam

  • Layak mendaftar agen dengan kadar yuran ditentukan oleh anda .
  • Penambahan modal agen diuruskan oleh anda sendiri.(cth: transfer modal kepada ID agen).
  • Penarikan semula modal yg tersalah dimasukan kepada downline boleh dilakukan melalui sms atau YM oleh anda sendiri
  • Boleh transfer modal dengan nilai sen dibelakang
  • Boleh semak baki downline dgn sms atau YM
  • Boleh semak TRX downline
  • Boleh mengubah harga downline bila bila masa
  • Boleh menyemak jumlah downline dan komisen
  • Jualan boleh dilakukan hanya dgn menaip sms cth:
  •  M10  0121234567  (tidak perlu titik dan pin )
  • Boleh buat jualan no yg sama dgn  nilai yg sama sebanyak manapun dlm 1 hari.(mesti ada jarak masa 5 minit)
  • Ada tempoh sah sms yg sampai ke server.Hanya sms yg sampai dlm tempoh sepuluh minit akan diproses 
  • Ada no resit dari Celcom,Maxis dan DIGI disertakan dijawapan berjaya jualan dan banyak lagi kemudahan lain

 Pada akhir tahun 2008 di Malaysia ada sekitar 17 juta pemakai handphone,dengan pelbagai jenama: NOKIA,SAMSUNG,MOTOROLA dan macam-macam lagi.Lalu apa persamaannya? Semuanya sama-sama keluar wang untuk topup kredit setiap bulan.Jika seorang membelanjakan RM30 sebulan,sudah melebihi RM500juta wang yang diperolehi oleh para penjual topup.Tidakkah timbul keinginan anda untuk menyertai mereka.

RAIHLAH PELUANG MENDAPATKAN RIBUAN RINGGIT DENGAN MENYERTAI SERVER BENZ MOBILE BERSAMA KAMI!!

APA ITU ERELOAD

Ereload ialah cara terbaik untuk menjual topup kerana ianya ternyata lebih murah dari menjual secara kad. Ereload merupakan sistem topup secara sms. Hanya taipkan no pelanggan berserta dengan kod command, dalam masa yang singkat anda telah menjual topup kepada pelanggan anda.

 

Pengguna pengguna server kami telah membuktikan dalam masa kurang dari 3 bulan mereka sudah boleh mendapat pendapatan 5 angka sebulan.

KENAPA MEMILIH KAMI

POWERFULL SERVER

Kemampuan sistem yang handal dan dapat menampung ribuan transaksi dengan pantas menghasilkan nilai bisnes yang optimal. Ribuan transaksi akan beroperasi secara automatik dan anda boleh mengira keuntungan daripada setiap transaksi.

POWERFULL DATABASE

Dengan menggunakan database MySQL yang sudah teruji dan terbukti kehebatannya akan membuat sistem tahan terhadap segala bentuk gangguan baik ketiadaan bekalan elektrik atau sistem crash, data anda akan tetap terpelihara

PEROLEHI PENDAPATAN UNLIMITED

  1. Dengan menggunakan server kami, anda boleh memulakan sistem MLM atau sistem ciptaan anda sendiri untuk membina empayar perniagaan anda.Mana tahu jenama anda akan menjadi setaraf MYMODE atau MOBILEMONEY?.

BAGAIMANA MENDAPATKAN PENDAPATAN 5 ANGKA DALAM MASA 3 BULAN OPERASI

 PENDAPATAN YANG AKAN DIPEROLEHI

1. Yuran ahli @ (terserah anda utk menentukan nilai Yuran )

RM 40 setiap ahli X 10000 ahli = RM 400,000

2. Jualan harian setiap ahli @ (andaian keuntungan 5sen setiap jualan)

RM 0.05 X 10 jualan X 10000 ahli = RM 5000sehari

Pendapatan ini akan terus meningkat kerana berdasarkan pengalaman kami, ahli pasti akan memperkenalkan ahli baru dan kenyataan bahawa Malaysia mempunyai 17 juta pengguna prepaid yang ingin topup telefon bimbit mereka setiap hari.

HUBUNGI 014-8197474 (ABG LAN) jam 9am-7pm setiap hari.

http://60.48.64.192/report

utk demo sila gunakan no 0148197474 password 1234

Cara untuk daftar sila hubungi 0148197474(ABG LAN) atau bankin ke acc kami Zm easy mobile 03040009729055 [CIMB] atau Zubaidah Mohamed Resources 503051008237 [MAYBANK] .Selepas bankin sila sms dengan menaip Regr.master negeri.nama perniagaan topup.no hp.jumlah bankin.tarikh dan masa bankin dan hantar ke 0148197474 dari jam 9.00am hingga 7.00pm .

format sms:

Daftar downline/agen:

 utk tambah modal taip Dep.<noid>/<namabank>/jumlah/tarikh/masa. <pin>

cth: Dep.10007/cimb/RM300/5may/1530.1234

hantar ke server

Buat jualan : <kod produk>.<nopelanggan>.<pin> cth C5 0131234567 hantar keserver

 Semak baki : Baki

Transfer modal kpd downline/agen : Cth utk transfer RM100

TRANS.[iddownline].[jumlah].[pin]

cth: TRANS.10009.100000.1234  tiga angka kosong mesti ditambah dibelakang jumlah yg mahu ditransfer.Utk transfer RM100.50 kena taip TRANS.10009.100500.1234

 

Tukar no pin : GP.<pinbaru(4angka)>.<pinlama> cth GP.7777.2222.1234 send keserver

Membatalkan trx yg belum diproses  BTL.noid trx.pin

Semak baki downline  SD.id downline

Semak lapuran transaksi LAP.TARIKH

Semak downline LDL

Ubah level downline : UL.[iddownline].[kodlevel].[pin]

Blok downline : NA.[iddownline].[pin]

Semak laporan tambah modal : REK.[tarikh]

Dan banyak lagi fungsi lain

Peluang Usaha

Harga topup  bagi anda yang mendaftar menjadi Agen  kami adalah harga yang tertera pada halaman …….. jika anda mendaftarkan orang lain, maka orang tersebut akan mendapatkan harga yang sudah ditambahkan selisih harga yang anda inginkan, berdasarkan level yang anda daftarkan. maksimum anda dapat menempatkan downline anda menjadi level 4 anda.

Contoh 1 : Misalkan anda mendaftarkan A pada level pertama anda, kemudian A mendaftarkan B pada level satu A (sehingga B menjadi level 2 anda) , dan B mendaftarkan C menjadi level pertama B (sehingga C menjadi level 3 anda)

bonus1

Contoh 2 : Misalkan anda mendaftarkan A sebagai level 2 anda, kemudian A mendaftarkan B sebagai level kedua B (sehingga B menjadi level keempat anda)

bonus2

REWARD BONUS

Pada setiap Akhir bulan, Kami akan mengira jumlah transaksi group terbanyak (transaksi seluruh downline anda di semua level), dan bagi anda yang termasuk sebagai 5 agen jumlah transaksi group terbanyak, anda berhak mendapatkan poin seperti berikut :

PERINGKAT 1

: 15 POINT

PERINGKAT 2

: 10 POINT

PERINGKAT 3

: 8 POINT

PERINGKAT 4

: 5 POINT
PERINGKAT 5

: 2 POINT

Poin yang anda dapatkan tiap bulan akan dikumpulkan, dan dapat ditukarkan pada bila bila dengan hadiah yang telah kami sediakan seperti berikut :

POIN JENIS BARANG
60 POIN DVD Player dgn Skrin
50 POIN DEPOSIT MODAL RM300
35 POIN DVD PLAYER
32 POIN MP4 PLAYER
30 POIN DEPOSIT MODAL RM100

Segera daftarkan lebih banyak orang dalam group anda dan raih hadiah nya !!!

KETERANGAN :
* Format sms penukaran poin, sms: Tukar.Point.NO id . JUMLAH POIN YANG DITUKAR . JENIS BARANG . PIN

* Bonus dapat diambil/dikirim7 hari setelah melakukan sms penukaran poin.

SEGERA PERBESAR GROUP ANDA DAN TINGKATKAN TRANSAKSINYA!!

10 Komen

  1. Saya berminat untuk jadi egen ini tapi bagaimana?

  2. saya ejen mz. macam mana cara nak jadi master dealer mz ni? tolong infom asap ye.. tq.

  3. bleh terang dgn lebih detail lagi tak utk sy..
    sbb sy dah banyak try biz eload nie.

  4. daripada pengalaman jual prepaid yang terdahulu..saya mencadangkan 2 perkara :
    1. point / modal boleh dipindah kepada downline atau ahli lain. dengan cara ini, downline
    yang tidak mempunyai maybank2u atau cimb atau jauh daripada bank boleh membeli
    daripada ahli lain atau upline.
    2. upline boleh daftar ahli baru untuk diletakkan dibawah downline. Manalah tau downline
    tu dapat cari ahli baru tapi tak cukup modal untuk daftar..so boleh mintak tolong kat
    upline.

    • semua yg dinyatakan anda diatas sudah boleh dilakukan dgn sistem kami

  5. Saya berminat dengan pakej master dealer tetapi kurang jelas tugas sebenar yang seorang master dealer. Apa yang saya faham yuran agen baru yang ingin mendaftar kita yang tetapkan dan setiap pembelian topup dari agen mendaftar kita akan mendapat sedikit komisen.Urusan selain daripada itu?

  6. sya skg menjadi agen jual topup..
    apa yg sya nak skg ialah sya mahu supaya sya blh menjadi master dealer
    jadi sya nak tahu bagaimna caranya?
    sya dr sabah.

  7. Salam, saya MD tapi bukan ZM tapi dibawah pengurusan MOMEY RESOurces, mcmana nak jadi master delar negeri di bawah ZM RELOD.

    Bayarannya macamana pula,,…/

    Terima kasih.

  8. salam, saya telahpun menjadi MD tapi dibawah MOMEY RESOURCES, macmmana nak jadi MD NEGERI MZ pula.

    Bayarannya mcamana pula.

  9. apa beza master dealer daerah dgn negeri?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.